Estacions de serveis / Electrolineres (càrrega en corrent continu)

En un món que s’encamina cap a la mobilitat elèctrica, les estacions de servei necessiten evolucionar per a oferir als seus clients la solució de recàrrega més ràpida i eficient possible: les electrolineres de corrent continu (CC). Els nostres equips permeten carregar els vehicles elèctrics en qüestió de minuts, convertint la teva estació de servei en un destí ideal per a conductors de VE.

Avantatges incomparables per al teu negoci:

  • Augmenta el trànsit i la fidelitat dels clients: Oferint càrrega ràpida de CC, atreus conductors de VE que busquen una recàrrega ràpida.
  • Maximitza els teus beneficis: Els conductors de VE solen estar disposats a pagar més per una recàrrega ràpida, representant una oportunitat d’augmentar els teus ingressos.
  • Diferenciació de la competència: Sigues pioner en la teva zona oferint la tecnologia de càrrega més avançada i atreu clients conscients del medi ambient.
  • Preparació per al futur: El nombre de VE a la carretera està augmentant exponencialment, i invertir en electrolineres ara et situarà a l’avantguarda del sector.

Tecnologia de càrrega de CC d’última generació:

  • Càrrega ràpida de fins a 350 kW: Permet als conductors carregar els seus VE en qüestió de minuts.
  • Connectors estàndard CCS i CHAdeMO: Compatibles amb la majoria dels models de VE del mercat.
  • Fiabilitat i durabilitat robustes: Dissenyades per a un funcionament continu en entorns exigents.
  • Software de gestió intel·ligent: Monitoritza el rendiment, gestiona els usuaris i optimitza la teva inversió.

Un pas cap a un futur més sostenible:

  • Redueix la petjada de carboni de la teva estació de servei: Ofereix una alternativa neta i sostenible als combustibles fòssils.
  • Contribueix a un aire més net: Promou la mobilitat elèctrica i ajuda a lluitar contra la contaminació atmosfèrica.
  • Reforça la teva imatge ecològica: Demostra el teu compromís amb la sostenibilitat i atreu clients amb valors similars.

Comença avui mateix el teu viatge cap a la mobilitat del futur!

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació sobre les nostres electrolineres de corrent continu i com podem ajudar-te a transformar la teva estació de servei en un centre de recàrrega de VE de primer nivell.

Cargador para vehículos eléctricos de la marca Wallbox y modelo Supernova. Imagen sobre fondo gris y con el logo de la empresa ELECTRISPOT.

Wallbox Supernova

Més informació

Cargador para vehículos eléctricos de la marca Vega y modelo Aloha Lander. Imagen sobre fondo gris y con el logo de la empresa ELECTRISPOT.

Vega Aloha Lander

Més informació

Cargador para vehículos eléctricos de la marca Circutor y modelo Raption. Imagen sobre fondo gris y con el logo de la empresa ELECTRISPOT.

Circutor Raption

Més informació