Qui som

Hola sóc en Roger!,


Enginyer en electrònica industrial i automàtica  i màster en direcció financera, també imparteixo classes al Gremi d’Instal·ladors de Girona, compartint la meva experiència i coneixements amb els professionals del sector.


La meva trajectòria professional m’ha permès adquirir una àmplia experiència en la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. He treballat en projectes de tot tipus, des de la instal·lació de punts de recàrrega en domicilis particulars fins a la implementació de solucions de càrrega per a grans empreses i flotes de vehicles.


A ELECTRISPOT estem compromesos amb la innovació i la sostenibilitat, i treballem constantment per oferir als nostres clients les solucions més avançades i eficients en el camp de la mobilitat elèctrica.


Si estàs buscant un professional qualificat, proper i experimentat per a la instal·lació del teu punt de recàrrega, no dubtis a contactar amb nosaltres. T’assessorarem sense compromís i t’oferirem la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.