Punts de recàrrega

A electrispot, estem especialitzats a proporcionar solucions completes d’instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en una varietat d’entorns. A més, també podem simplificar el procés en encarregar-nos de la tramitació d’ajuts i subvencions disponibles.

1. Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant diferents mitjans. El nostre equip tècnic resoldrà tots els vostres dubtes i us informarà dels diferents factors que influeixen en el punt de recàrrega.

2. Estudi i pressupost

Et presentem una oferta detallada, a la teva mida i al millor preu.

3. Instal·lació

En menys d’una setmana tindràs el carregador instal·lat.

4. Manteniment i garantia

Nosaltres ens encarreguem del manteniment i us oferim una garantia de 3 o 4 anys en funció del carregador.

Per què triar els nostres serveis d’instal·lació de punts de recàrrega?

  1. Dedicació i Passió: Dedicació apassionada a la indústria. Ens comprometem a oferir instal·lacions segures i eficients per a la teva comoditat.
  2. Adaptabilitat: Entenem que cada ubicació és única. Dissenyem solucions personalitzades per satisfer les necessitats específiques del teu espai.
  3. Comoditat Total: Des de la planificació fins a la implementació, gestionem tots els aspectes del procés perquè no hagis de preocupar-te de res.
  4. Tramitació d’Ajuts i Subvencions: Facilitem l’accés a possibles ajuts i subvencions governamentals, fent que la transició a la mobilitat elèctrica sigui encara més assequible.